Hoewel het schooljaar 2016-2017 nog niet afgelopen is zijn wij als bestuur al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Zoals je waarschijnlijk al gelezen hebt in de emails die het bestuur aan ouders gestuurd heeft zullen er voor het komende schooljaar een aantal belangrijke wijzigingen plaatsvinden. 

De belangrijkste wijziging is de locatie waar we gekozen hebben voor 1 locatie in Larnaca voor de hele school. Hieronder hebben we een totaal overzicht van de wijzigingen voor het nieuwe schooljaar.

Schooljaar 2017-2018

De leslocatie is Larnaca. (exacte adres volgt nog)   

- De lessen zijn op zaterdagochtend van 09:00-11:45. 
- Er zijn twee klassen: groep 3,4,5 en groep 6,7,8.
- Voor elke klas staat een gediplomeerd leerkracht die ruime ervaring heeft met het lesgeven aan (tweetalige) leerlingen, wonend in het buitenland. 
- In beide klassen is een assistent aanwezig voor het ondersteunen van de leerkracht. Heb je interesse in deze deze functie, neem contact op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
- Het lesgeld voor het schooljaar 2017-2018 wordt vastgesteld einde schooljaar 2016-2017.

Als u meer wilt lezen over de achtegrrond van deze wijzigingen kun je hier de ouderinfo email downloaden.

We snappen dat wijzigingen niet altijd leuk zijn maar om de voortgang van de Nederlandse School in Cyprus te kunnen garanderen hebben we deze beslissingen moeten nemen. 

But look it from the bright side; het kan natuurlijk gezellig zijn om met zijn allen op 1 locatie te zitten en het organiseren van carpoolen maakt het allemaal wat gemakkelijker.