Voordat het nieuwe schooljaar begint hebben we nog wat nieuws en tips die belangrijk kunnen zijn om straks goed te kunnen starten.

 

Voorleesontbijt

Omdat het voorleesontbijt al vele jaren een groot succes is, hebben we besloten om dit jaar weer per locatie een voorleesontbijt te organiseren. Wij hopen dat per groep, een ouder bereidt is om op een ochtend (in overleg met andere ouders uit die groep) een leuk, gezellig ontbijtje te organiseren en daarbij een verhaal uit de kinderboekenreeks te willen voorlezen. De boeken zijn al besteld. We zullen aan het begin van het schooljaar inventariseren of er ouders bereidt zijn aan dit verzoek te voldoen. Wij stellen het heel erg op prijs als u nu al zou willen aangeven of u daaraan zou mee willen helpen.  Meld u nu vast aan via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Schoolgids 2016-2017

In september zult u van ons de schoolgids ontvangen. De schoolgids bevat belangrijke informatie omtrent de school, en er staat duidelijk in wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u en de kinderen verwachten. Wij verzoeken dan ook alle ouders de schoolgids met aandacht te lezen,

Facebook / Website

Wij zijn verheugd onze nieuwe website aan u te kunnen presenteren. Met een nieuwe fotoalbum en een agenda voor alle evenementen hopen wij u nog beter te kunnen informeren. Tevens plaatsen we op onze site verschillende nieuwsitems.

Ook via socialmedia zoals Facebook “ Nederlandse School Cyprus” kunt u op de hoogte blijven van het wel en wee van de school. Like de pagina! Hier zal in de toekomst ook meer gebruik van worden gemaakt.

Nieuwe evenementen

Door het wegvallen van de subsidie zullen we proberen om nieuwe evenementen op te zetten waarbij we geld inzamelen voor de school. We denken aan bijv. Een Crowdfunding project of een sponsorloop. Als u ideeën heeft of wilt helpen, neem dan contact met ons op: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

De Wereldschool: peuter en voortgezetonderwijs

Omdat “Zenon” geen peuter of voortgezetonderwijs biedt, willen wij u wijzen op “De Wereldschool”:

De Wereldschool geeft Nederlands, geaccrediteerd onderwijs aan Nederlandse kinderen in het buitenland: Van leren lezen tot scheikunde en van een peuterpakket tot en met het vmbo-, havo- of vwo-diploma. Al het onderwijs verzorgt de Wereldschool digitaal onder begeleiding van een gediplomeerd docent. Dit voorkomt dat kinderen een (taal)achterstand hebben bij terugkomst naar Nederland.